Burgemeester en wethouders op werkbezoek in Para Medisch Centrum

Dinsdagmiddag 21 maart zijn de burgemeester, de heer Noten, en de wethouders van Dalfsen op werkbezoek in het PMC geweest. Dit om het gebouw te bekijken en te zien hoe er gewerkt wordt in het PMC.

Burgemeester en wethouders

De heer Noten heeft de opening van het gebouw verricht in juni 2015. Hij was onder de indruk van de ruime behandelruimtes en oefenzaal.  Ook onder de indruk was hij doordat het gebouw gebruik maakt van aardwarmte en aardkoeling en van 68 zonnepanelen op het dak. Zo is het gebouw nagenoeg energie neutraal. Uiteindelijk heeft dit geleid tot het werkbezoek. De wethouders hebben nu ook kunnen zien en ervaren dat de fysiotherapeuten van de Maatschap Fysiotherapie Nieuwleusen een modern en goed geoutilleerd gebouw hebben waar optimale zorg geleverd kan worden.  Ook vonden ze het mooi om te horen dat er ook andere disciplines werken in het PMC, te weten logopedisten, podotherapeuten en een oefentherapeut Cesar.

Bord Dalfsen

Bij het afscheid werd een cadeau aangeboden door de burgemeester. Een mooi bord van de gemeente waarop 5 bollen staan, elk van deze bollen stelt een plaats voor die nu de gemeente vormen . Echter, voordat de bollen zichtbaar werden moesten de chocolaatjes  worden opgegeten hetgeen geen probleem was.


Gepubliceerd op 11 mei 2017